Scroll to navigate

Les Sources,
een duurzame wijk
in het hart van Vorst

Meerdere gebouwen, rond een grote verkwikkende
buurttuin. Een gevarieerde keuze aan appartementen
die aan uw verwachtingen voldoen.
Meer infos

Les Sources

Een gevarieerd, modern en groen project in een stedelijke omgeving. Een ideale locatie in het hart van de stad, op minder dan 500 meter van het Dudenpark, de groene long van Vorst en op enkele stappen van het beroemde Wiels Museum, een centrum van hedendaagse kunst. Dankzij het uitgebreide openbaar vervoersaanbod bereikt u snel en gemakkelijk uw appartement waar u ook vandaan komt.

Het centrum van Brussel, de periferie en zelfs het buitenland liggen vlakbij : het treinstation van Vorst ligt op 900 meter, het station Brussel-Zuid op 1,5 km en een metrostation op 2 km. De gebouwen zijn ontworpen samen met het architectuurbureau Urban Platform. Elk appartement is ontworpen om u functionaliteit en comfort te bieden door alle ruimtes te optimaliseren.

  • Groene en culturele zones
  • Diensten en gezondheid
  • Restaurants en Bars
  • Openbaar vervoer
  • Scholen en kinderdagverblijven
  • Shops

La galerie

Tuin van

Les Sources

Les Sources, is ook een verfrissende omgeving dankzij een buurttuin ontworpen om kalmte en gezelligheid te verzekeren. Meer dan 2.500 m² door een landschapsarchitect ontworpen tuinen om groen, wegen, paden en wateranimatie te creëren die uitnodigen tot ontspanning en ontdekking.

Wonen in Vorst

Vorst, een stad die leeft, beweegt en waar je je wil vestigen. Niet te missen centrum van cultuur, met Vorst National, waar de grootste internationale artiesten thuis zijn en het Wiels museum, een must voor alle kunstliefhebbers. Een groene, toegankelijke en intergenerationele gemeenschap, genereert Vorst een echte dynamiek voor haar inwoners.

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over dit project en de appartementen die te koop zijn ? Neem hier contact met ons !

Contact Contact
© Belgianland 2018 Disclaimer
Een ontwikkeling door

De informatie die op deze Website wordt gepubliceerd, is alleen informatief en niet-contractueel en kan op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Ze creëren geen enkele verplichting van Belgian Land, behalve indien anders vermeld of overeengekomen. Als de Website verwijst naar andere Websites, wijst Belgian Land alle verantwoordelijkheid af voor de inhoud van de pagina's van deze andere sites.

Avenue Lloyd George 7 1000 Bruxelles [email protected] +32 (0)2 643 33 70

Contacteer ons

{{ contactErrors.name[0] }}
{{ contactErrors.mail[0] }}
{{ contactErrors.phone[0] }}
{{ contactErrors.message[0] }}
Rue Joseph Hazard 35 1180 Uccle [email protected] +32 (0)2 340 24 73
Avenue Lloyd George 7 1000 Bruxelles [email protected] +32 (0)2 643 33 70
Rue Joseph Hazard 35 1180 Uccle [email protected] +32 (0)2 340 24 73